Oorwurm …

Toen ik mijn laatste blogje schreef over de US of A bleef ‘White Rabbit’ van Jefferson Airplane maar nazinderen. Niet … uit … mijn … hoofd … te … krijgen. Unheimisch. Om een of andere reden behandelde ik de klacht alsof het een wondje was. Er kwam een korstje op en ik krabte het er gelijk terug af. En alsof dit nog niet vervelend genoeg was ontdekte ik de versie van ‘Pink’ die ze maakte bij het in première gaan van de film ‘Alice in Wonderland’. Ondertussen draaide mijn brein overuren om te achterhalen wat er aan de basis lag van dit auditief masochisme. Tot ik verkrampte en ik vertwijfeld ‘Paul Kalkbrenner’ & ‘White Rabbit’ typte in het opzoekveld van een gekende zoekmachine. Verbijsterd las ik dat ‘Feed Your Head’ op het album ‘7’ stond. Een remix van het originele ‘White Rabbit’. Vandaar dus en shame on me omdat mijn muntje nooit was gevallen. Op zijn live optreden op Tommorowland was dit zonder twijfel een absoluut hoogtepunt èn het schoot me plots te binnen dat ik me op dit nummer onmogelijk stil kon en kan houden. Geen zicht trouwens. Mijn dansmoves maken wel indruk maar om de verkeerde redenen. Iemand die me niet kent zou me kunnen beschrijven als een voortschrijdende Parkinson patiënt aan dek van een schip dat dwars op de golven ligt bij windkracht 10.

Een ongeluk komt nooit alleen en ik realiseerde me dat ik een ticket had gekocht voor het uitverkochte optreden van Paul Kalkbrenner afgelopen zaterdag in Vorst Nationaal. Onnodig nog verder uit te weiden over het resultaat. Nu is het helemaal naar de spreekwoordelijke filistijnen. Het deuntje zit vrees ik voor altijd vast gekluisterd in mijn hoofd. Feed your head dus …

De foto hieronder is een van de eerste foto’s die ik ooit nam met de Fuji X-Pro2. Nummer 195 om helemaal correct te zijn. Ik nam hem mee voor een testrit naar … Tommorowland. Enjoy!

Het bruggetje? Niet twijfelen. Paul op zijn best en als bonus krijg je er de dansmoves van Florian erbij. Alsof je mij zaterdag bezig zag … Préparez vos mouchoirs!

Tsjauw!

Tjerri

Auteur: Tjerri

55-jarige man uit Elewijt, het culturele epicentrum van Vlaanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s