USA road trip – San Diego – Los Angeles (2) …

Van de ene beach naar de andere want de ene bitch is de andere niet. Een beetje gangsta praat doet het altijd. Van Redondo Beach over Hermosa naar de meest iconische, en dan heb ik het over Muscle Beach, aka Santa Monica Beach. Weinig weten het maar de pier aan Santa Monica is eveneens het eindpunt van Route 66.

Over Muscle Beach en de pier van Santa Monica bestaan veel verhalen. Ik vermoed dat ze allemaal waar zijn. Van de joggende en skatende Californische schoonheden tot de ijzer pompende hulken op het strand. Ik viel zelfs voor een keer niet uit de toon met mijn ontbloot, afgetraind en gebronsd lichaam. Zoiets is wennen als je goedkeurende knikjes en knipoogjes gewend bent aan het strand. Aan de andere kant valt er dan weer een hoop stress van je af omdat je niet steeds moet omkijken als ze naar je fluiten …

Dat Santa Monica een zeer hoog m’as-tu-vu gehalte heeft, daar bestaat überhaupt geen twijfel over. Zien en gezien worden is het credo van de gemiddelde Santa Monica burger. En voor dat laatste woord staat er expliciet geen ‘ham’ voor. Nee mijnheer, mevrouw, Santa Monica staat voor gezond eten. En duur. Maar dat laat zich raden gezien de setting. Desalniettemin kan uw touroperator van dienst deze locatie 5 duimpjes omhoog geven. De 5 middenvingers omhoog gaf ik al met een gulle glimlach aan die ene klojo in het verkeer. Ja jij motherf@&$%r!

Klik voor één keer eerst onderstaande clip aan, draai het volume op 10 en bekijk dan de foto’s. Maximaal effect gegarandeerd!

Het bruggetje? Met al die L.A. vrouwen …

Tsjauw!

Tjerri

Advertenties

Auteur: Tjerri

55-jarige man uit Elewijt, het culturele epicentrum van Vlaanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s