Delfstof …

Deze keer heb ik een tijdje gesuft op de titel. Alsof er een woordenstroom woedde in mijn hoofd. Gebeurt wel vaker, maar niet bij het neerpennen van een blogje. Maar goed, toen het stof – pun intended – neerdwarrelde wist ik het. Een fabriek, bedekt met fijn stof, gevangen tussen rotsformaties die het resultaat zijn van decennia lange mijnbouwactiviteiten. Soms ligt het voor je neus en is het zo duidelijk dat je er wel over moet zien. Maar eind goed, al goed.

Enne, de virtuele inkt van mijn vorig schrijfsel was nog niet droog of er kondigde zich al een nieuwe staking aan bij het openbaar vervoer. Een staking die een week later opnieuw werd gevolgd door een andere staking bij – u raadt het al – het openbaar vervoer. Ik heb de (film)rol moeten lossen. Aan het tempo dat die RGB hesjes staken, of was het werken, krijg ik niet genoeg beeldmateriaal bij mekaar geharkt. Prijs ik me gelukkig dat ik een wagen heb. En een fiets. Je weet maar nooit.

Maar genoeg gezeurd, de zon komt piepen. The beast from the east moet het onderspit delven. Stof tot nadenken …

Het bruggetje? Ik zit mijn blogje te typen terwijl de zon komt piepen en industriële bombastische rock door mijn luidsprekers wordt gepompt …

Tsjauw!

Tjerri

Advertenties

Auteur: Tjerri

55-jarige man uit Elewijt, het culturele epicentrum van Vlaanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s