En? Oe est geweist? …

Een vraag die me de laatste dagen en weken wel vaker is gesteld. De vraagsteller doelde dan steevast op de fototentoonstelling waar schrijver dezes met enige fierheid – euh – ten toon stelde. De vaststelling dat alles voorbij was voor ik het goed en wel besefte gaat op voor alle exposanten. Jammer. Je werkt er zo’n dikke 4 maanden naar toe, spanning wordt opgebouwd, je loopt tegen allerlei praktische zaken aan en dan word je in een vortex gezogen waar je na drie dagen wordt uitgespuwd: fysiek en mentaal leeg. Post pingere omne animal triste est. Vrij naar de oude Romeinen …

Afgaande op de reacties van de talrijk opgekomen bezoekers mogen we besluiten dat de tentoonstelling een succes was. De juryleden en het onderwijzend gild was ook al in zijn nopjes dus heb ik mezelf een natte duim opgespeld. Iemand moest het doen. Niet?

En dan het onvermijdelijke vervolg na 3 dagen kilometers afmalen, pijnlijke voeten, foto’s toelichten en korte nachten: foto’s terug in de dozen, netjes verpakt in dat rare melkschuimige verpakkingsmateriaal. Intriest beeld. Het zwarte gat. En dan heb ik het niet over een onderbelichte foto van het onderlichaam van een of andere deerne.

En om toch nog even een laatste keer terug te blikken, hieronder een paar foto’s van het evenement. Een virtuele schrijn om mijn nostalgische honger te stillen.

Wel een belangrijke kanttekening bij de foto’s: geen enkele is van mijn hand. De respectievelijke auteurs fotografen staan er bij vermeld. Heil de collega’s …

Foto: Marc Dewolf©

Foto’s: Rob Sas©

Foto’s: Leen Wouters©

Het bruggetje? Meerdere keren hadden we het over Murphy …

Slu!

Tjerri

 

Advertenties

Auteur: Tjerri

55-jarige man uit Elewijt, het culturele epicentrum van Vlaanderen.

2 gedachten over “En? Oe est geweist? …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s