Shiny happy people …

De titelsong van R.E.M.’s monsterhit was het eerste dat door mijn hoofd ging toen de eerste foto van mijn reeks op mijn digitale doka verscheen. De ondraaglijke lichtheid van het bestaan. Kundura vermomd als een dartelende hinde. Maar dan wel eentje met knielappen en volleybalschoenen aan. Een ongeluk komt nooit alleen. Het vergt dan ook lef om met zo’n nummer de arena te betreden. En over nummers gesproken, deze jongen moest dringend aan de bak met z’n nummer 5. Je weet wel, mijn nieuwe speeltje met een D voor. Ik was razend benieuwd naar het resultaat. Ene M. uit V. ook.

Na evaluatie van de verschillende beelden kan ik de recensies over de D5 enkel bijtreden. Autofocus: waanzinnig snel. Haast geen missers! Iso: waanzinnige gevoeligheid. Tot 12.800 met de vingers in de neus.

Maar geniet u vooral mee van het jeugdige enthousiasme waarmee de juffers van HZ93 kwamen, zagen en overwonnen.

Indien jullie willen weten hoeveel foto’s ik jullie ga voorschotelen, ga er maar gerust voor zitten. Zo’n 70-tal, verspreid over 4 blogjes. U weze gewaarschuwd. Overdaad schaadt. En ik kan het weten.

Het bruggetje? Wat een domme vraag …

Hasta pronto?

Tjerri

Advertenties

Auteur: Tjerri

55-jarige man uit Elewijt, het culturele epicentrum van Vlaanderen.

3 gedachten over “Shiny happy people …”

    1. Vandaar dat ze niet op een van de foto’s prijkt. Op lopende HZ’rs had ik niet gerekend. We hebben het – vermoed ik – over L.B. die de U17B meisjes traint en af en toe getooid met nummer 5 een bal raakt bij de Dames?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s