Nico Morano …

Voor diegenen die de Deephouse scene kennen behoeft de naam Nico Morano geen verdere introductie. De anderen moeten zich terug even naar zaterdag verplaatsten tijdens het optreden van De Mens en Rock door Deephouse vervangen. Wat ik wil zeggen : Nico heeft een reputatie en speelde een thuiswedstrijd. En vooraleer jullie gekke dingen gaan denken door mijn vergelijking met De Mens, Nico heeft wel haar. Over de man zelve doen dan wel weer de gekste geruchten voor. Hij zou zo gebeten zijn door House – niet de dokter ! – dat hij zijn spraak aanpast met een ingebouwde pitch control (gekocht op e-bay in China) en hij zijn BPM regelt in functie van zijn gemoed. Sommige kwatongen beweren zelfs dat zijn kookplaat thuis een omgebouwde dj console is. Anderen fluisteren dan weer dat zijn hoofdtelefoon rechtstreeks in zijn achterhoofd wordt geplugd. Niets van dat alles kan ik jullie bevestigen noch ontkennen.

Wat ik wel kon vaststellen was dat toen Nico er tegen aan ging, er door het publiek een ‘je-ne-sais-quoi’ ging en er zich tevens een golf van enthousiasme van hen meester maakte. Ik bedacht gelijk dat deze dj de enige was die op alle edities van Elektronik Sunday heeft gedraaid. Tegelijk rekende ik na dat dit nog maar de tweede editie was maar alla.

Mais retournons à nos moutons. De passage van Nico Morano loste voor mij de verwachtingen in en af te leiden aan ieders enthousiasme, de gelukkige gezichten en de door elkaar heen dansende bezwete lichamen, stond ik niet alleen …

 

 

Het bruggetje ? Makkie …

 

 

Als afsluiter morgen Sascha Braemer …

Hasta luego !

Tjerri

Advertenties

Auteur: Tjerri

55-jarige man uit Elewijt, het culturele epicentrum van Vlaanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s