Leive Kermis …

‘Al sinds 17 mei !’ Mr. M. keek me aan en vroeg of ik nog fotografeerde en hoe het kwam dat ik al meer dan 3 maand niets meer gepost had. ‘Vanaf vandaag start ik de diesel terug’, antwoordde ik met een geforceerde glimlach. Was het al zo lang geleden ? Maar zie, laat het nu net gisteren de eerste dag van het nieuwe schooljaar zijn geweest. Aha erlebnis ! Drie maanden amper nog een foto genomen. Excuses ? Jawel mijnheer. Vol hoofd, veel werk, schoolverlof en een haperende pc met bijhorende harde schijven die het laten afweten. En nu dan hoor ik jullie denken. Welnu het hoofd is niet geheel leeg gelopen maar er is terug plaats. Het werk is niet weg maar gelukkig is het kalmer geworden en het schoolverlof is gedaan. Aan de harde schijf is ook iets gedaan en een nieuwe pc kopen staat bovenaan mijn to do lijstje. Kortom, er komen een boel foto’s jullie kant uit. Zeg niet dat je niet gewaarschuwd was.

En oh ja, wie zegt nieuw schooljaar zegt nieuwe mentor (slash) leraar. De vrolijke spring-in-‘t-veld Mr. P. gaat dit jaar met ons aan de slag onder het thema ‘Actie’ en dat zullen we geweten hebben. Eerste dag al direct veldwerk : naar Leuven kermis en drie opdrachten. Eén beeld dat in de krant komt bij een algemeen artikel ‘Leuven Kermis’. Eén beeld over ‘achter de kermis’ en één beeld van een foorkramer tijdens zijn diensturen. Trek er uw foor mee dus … Spannend want onvoorbereid. Uitslover dat ik ben gun ik jullie vijf kiekjes. De beste vind ik de hond. Je ziet hem zo denken ‘Are you talkin’ to me ?’ De Robert De Niro onder de honden quoi. Enjoy !

 

 

Het bruggetje ? Eentje waarbij je gewoon de knop helemaal naar rechts moet draaien. Mr. L. vindt het ook helemaal te gek. ‘Don’t ask for kak or you’ll get what you ask for !’ Subtieler kan ik het niet zeggen …

 

 

Hasta luego !

El Tjé

Advertenties

Auteur: Tjerri

55-jarige man uit Elewijt, het culturele epicentrum van Vlaanderen.

3 gedachten over “Leive Kermis …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s