We zijn er klaar voor ! …

En of we er klaar voor zijn. Met verkrachte eenden, of was het met vereende krachten, werd het Bolwerkplein in Vilvoorde omgetoverd tot een arena van pop en elektronik clubbing muziek. Een podium waar met gemak een tenniswedstrijd kan worden op gespeeld wordt het schouwtoneel. De enthousiaste menigte wordt netjes via de nadarhekken naar het plein geleid alwaar de eerste noten zo rond 15:00 uur door de PA worden gejaagd. De stekker gaat er met een luide ploing uit om middernacht.

Omdat de dorstigen laven niet alleen barmhartig is maar ook eigen aan een festival zijn er strategisch dranktenten opgetrokken op het plein. De hongerigen kunnen zich volstouwen aan de eettent. Wanneer de lokroep van de natuur zich meldt na een paar consumpties kan de zeer geëerde festivalganger druk aflaten aan de linkse zijde van het plein. Links als je met je gezicht naar het podium staat wel te verstaan. Zoniet riskeer je een hengst van een mede festivalganger. Eentje met natte voeten dan.

Met zijn allen dus morgen en overmorgen, zaterdag 30/08 & zondag 31/08,  afzakken naar het Bolwerkplein in Vilvoorde ! De afwezigen zullen ongelijk hebben …

 

 

Het bruggetje ? Eitje …

 

 

Tot op het bolwerkplein !

 

Affichekopie

 

Tsjauw !

Tjerri

 

 

Advertenties

Auteur: Tjerri

55-jarige man uit Elewijt, het culturele epicentrum van Vlaanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s