Links 1,2,3 …

Alvorens het marsorder wordt gegeven mogen de kinderen nog uitgebreid afscheid nemen van ouders, familieleden en vrienden. Jullie kennen het wel, als ervaringsdeskundigen dan wel als achterblijvers. De kuikens vliegen naar aloude gewoonte tijdens de vakantie even uit. Kampen allerlei zijn er in overvloed en de ene kijkt er al meer naar uit dan de andere. Verdriet gaat dan gepaard met opwinding. Verwachtingsvol en peilend naar de anderen. Druk giechelend en pratend over wat komen gaat en zal zijn.

In de rugzak bij het vertrek wat zij broodnodig achten. Met plaats voor de herinneringen die meegaan en die mee terug zullen komen. De laatste knuffels zijn het innigst en dienen als geestelijk voedsel voor een eenzaam hongertje. Tot binnenkort Mrs. L. & Mrs. Z. Doe niets wat ik ook niet zou doen en mocht dit wel het geval zijn, doe het dan voorzichtig …

 

Ciao bella

 

Ciao bella1

Het bruggetje ? So close, no matter how far. Couldn’t be much more from the heart …

 

 

xxx

Tjerri

 

Advertenties

Auteur: Tjerri

55-jarige man uit Elewijt, het culturele epicentrum van Vlaanderen.

9 gedachten over “Links 1,2,3 …”

  1. Ik had bijna tranen in mijne oogen als ik het las. En de beste is de laatste zin: doe het voorzichtig!!! 🙂 🙂 Ik herinner mij toen wij met de meisjes met de leuke fiat multipla zijn rondgerijden 🙂 Zo snel wordt de jeugd groot! Goed gekozen liedje by the way. Je moest zeker de meisjes weg sturen om deze post te mogen schrijven, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s